Skip to main content

Bisnes

Assalamualaikum / Hai hampa semua ...

          Sebelum ni Milo ada buat macam- macam jenis bisnes. Tapi semuanya sekerat jalan. Untuk SHAKLEE ni Milo bersungguh-sungguh nampak gayanya. Bukan Apa, benefit yang SHAKLEE bagi ni tak pernah dapat kat mana-mana syarikat tau. So, Milo target untuk diri Milo, Keluarga dan orang-orang yang memerlukan bantuan nasihat kesihatan dari Milo. Menjadi satu kepuasan bila kita dapat bantu orang yang dalam kesusahan. Sapa yang minta diuji dengan kesakitan kan ?

          Milo bukan setakat bantu untuk orang yang nak beli vitamin saja tau, kalau ada yang nak mulakan bisnes secara kecil-kecilan pun Milo guide. Milo ada group kecil yang akanguide kawan-kawan semua success cemerlang. Sebab apa tau? Milo bertuah sangat sebab Milo dibawah group-group yang hebat sangat !

          Upline-upline Milo sangat proaktif dan produktif. Jangan risau nak sertai kami.

Comments