Business Leader & Pengedar Shaklee 014-9893259

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Kini anda dan vitamin Shaklee sangat dekat, saya Nurzalila Razali adalah pengedar sah shaklee sekitar Pulau Pinang. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran dan cash on delivery (COD) di sekitar Batu Maung, Bayan Lepas, Sungai Ara, Bayan Baru, Gelugor, USM, Bukit Jambul ,Bukit Gambir, George Town, Jelutong, Sungai Pinang, KOMTAR, Dato’ Keramat, Air Itam dan Seluruh Pulau Pinang.

Oleh sebab itu KINI SHAKLEE DEKAT DENGAN ANDA !!! Tidak perlu risau untuk beli secara online dan menanggung kos kurier.

Shaklee mempunyai produk yang sangat laris dan terbukti keberkesanannya. Saya sebagai pengedar sah Shaklee akan memberi perkhidmatan terbaik untuk customer saya, bermula dari mengambil order, penghantaran sehinggalah nasihat cara pengambilan vitamin secara effective untuk kesan yang optimum.

Alhamdulillah semua customer memberi feedback testimonial yang amat positif, semua berkat usaha dan doa masing-masing. Saya sangat gembira dengan berita gembira hampir setiap hari. Ini akan memberi semangat untuk saya terus memberi khidmat terbaik kepada semua customer yang memerlukan vitamin Shaklee yang di sahkan Halal dan 100% semulajadi.

Bukan hanya memberi kesihatan yang baik kepada customer. Secara tidak langsung, Shaklee dapat membantu  customer dan kawan-kawan yang berminat untuk berniaga, dapat juga menjana pendapatan walaupun hanya seorang suri rumah. Syukur setiap bulan saya mendapat bonus dari Shaklee selain untung terus dari jualan. “Anak” Shaklee saya pun bermula dengan baik mendapat Bonus bulan pertama menyertai Shaklee.

Suplemen/ Vitamin Shaklee bukan sekadar memberi manfaat kesihatan kepada semua, malahan memberi peluang untuk kita menjana pendapatan. Bukan setakat  2-3 angka malah lebih dari itu,sehingga ada yang mencecah 5 angka sebulan. mereka yang telah Berjaya telah memberi suntikkan semangat untuk saya terus usaha, saya terus melangkah tanpa menoleh ke belakang.

Dengan niat sambil berniaga sambil membantu sesiapa yang memerlukan.
Jom sertai keluarga Shaklee. Jangan lepaskan peluang ini.

Jika berminat dengan produk kesihatan Shaklee dapatkan segera dengan menghubungi saya sekarang!

Boleh terus pergi ke branch, tapi diingatkan Produk Shaklee hanya boleh dibeli dengan menggunakan nombor ID. Bagi yang berminat mendaftar ahli boleh daftar secara online dan terus dapat ID untuk digunakan.

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6,Pusat Komersial Sunway Perdana,3700 Seberang Jaya,Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560
Open : Mon ~ Friday
Saturday (1st & 3rdbWeek)
Time : 10AM ~ 7PM


Puan Nurzalila Razali
SID:1072273
Call/Sms/Whatsapp : 017-4988318
Facebook: Nurzalila Razali
FanPage Facebook: Kecantikan Dan Kulit
Blog: http://www.vitohsem.com/

Anda boleh contact saya Puan Nurzalila Razali untuk mendapatkan produk Shaklee kegemaran anda sekarang!

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]