Skip to main content

Reward Paling Berharga Untuk Diri Sendiri



Masa tak boleh diulang-ulang. Hargailah masa yang kita lalui setiap saat.

Selalu untuk reward pada diri sendiri kita akan beli something yang kita suka dan akan sayang. Kan ?

Tapi milo, reward diri milo dengan 'masa'. Kenapa dan macamana ?

Sebabnya anak-anak membesar terlalu cepat. Mak ayah pun nak hidup tak lama mana ja lagi. Suami kerja. Masa cuti ke kelas atau training company. Nampak macam sempit kan masa tu. Laju ja bergerak.

So, milo luangkan masa yang paling berkuality dengan layan kerenah setiap sorang daripada depa. Tak kira lah masak, bawak jalan-jalan atau apa saja yang boleh buatkan hati milo lapang.

Buat apa saja yang boleh ukir senyuman dihati milo.

Jangan ingat nak reward kena beli barang yabg mahal-mahal. Masa ni lagi mahal dari segala-galanya. Cuba lah beli masa lalu kalau mampu.


#tsunamishaklee2018
#tsunamishaklee
#donG16ab

Comments