Tuesday, 13 February 2018



Dah habis cuti sekolah kan. Maka tamat jugak sesi percutian kan. Tapi ni nak mai cuti CNY pulak. Boleh lagi plan untuk bercuti. Holiday yeay !
.
Actually pi holiday bukan untuk bersukaria ja tau. Dalam masa bercuti tu kita boleh nilai diri kita. 
.
Tambah-tambah milo ni, dengan nak handle anak dengan nak handle bisnes.
.
Macamana nak urus masa, makan pakai anak-anak dan suami, bisnes lagi dan paling best nak urus order dan consult customer.
.
Pengalaman lepas bila kami 4 beranak travel. Memang banyak benda milo belajar. Tapi 1 pengajaran yang milo sangat pegang sampai hari ini. 
.
SABAR !
.
Sabar dengan semua benda. Mak-mak ni kan cepat emosi. Memang kena banyakkan sabar kalau nak semuanya berjalan lancar. 
Nak berbisnes, nak happy-happy dengan family perlukan kesabaran yang sangat tinggi !
.
"Sabar itu indah.." pernah dengar dan baca kan?..
.
#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#donG16ab

Nurzalila Razali . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates