Skip to main content

NAK HOLIDAY



Dah habis cuti sekolah kan. Maka tamat jugak sesi percutian kan. Tapi ni nak mai cuti CNY pulak. Boleh lagi plan untuk bercuti. Holiday yeay !
.
Actually pi holiday bukan untuk bersukaria ja tau. Dalam masa bercuti tu kita boleh nilai diri kita. 
.
Tambah-tambah milo ni, dengan nak handle anak dengan nak handle bisnes.
.
Macamana nak urus masa, makan pakai anak-anak dan suami, bisnes lagi dan paling best nak urus order dan consult customer.
.
Pengalaman lepas bila kami 4 beranak travel. Memang banyak benda milo belajar. Tapi 1 pengajaran yang milo sangat pegang sampai hari ini. 
.
SABAR !
.
Sabar dengan semua benda. Mak-mak ni kan cepat emosi. Memang kena banyakkan sabar kalau nak semuanya berjalan lancar. 
Nak berbisnes, nak happy-happy dengan family perlukan kesabaran yang sangat tinggi !
.
"Sabar itu indah.." pernah dengar dan baca kan?..
.
#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#donG16ab

Comments