Skip to main content

Duit VS Anak




Di tahun 2018 ni makin mencabar dengan dua topik hangat buat mak-mak diluar sana kan.

Ramai mak-mak sekarang lebih pentingkan anak-anak membesar didepan mata. 

Tapi bukan mudah jugak nak lepaskan kerjaya yang setiap bulan memberi imbuhan untuk kehidupan mewah mahupun sederhana tu kan.

Bagi milo anak is no.1. I dare to change mylife. Milo letakkan segala pada Allah s.w.t. Dia lebih mengetahui apa yang terbaik buatku.

Sambil-sambil berbisnes dengan shaklee dari rumah usaha lah nak dapatkan balik gaji semasa bekerja dulu. Kalau duduk-duduk goyang kaki, shopping perabih duit suami memang not a healthy life. I'm not that type.

Cabar diri you berani tak ?
Nak tau apa milo buat sebelum tender resign ?

Banyak kelas milo join untuk kukuhkan empire #gmob. Mudah-mudahan tahun 2018 ni dapat bantu lebih ramai lagi orang yang nak sihat, nak cantik dan nak kaya jugak.

Bila kaya nanti dapat bantu orang lain pulak untuk sihat. Tak nak ka buat pahala macamtu?

Dengan shaklee ni #duit boleh buat, anak pun boleh jaga depan mata. Yang ada mak ayah lagi pun boleh sentiasa jenguk. Berkat hidup bagi anak yang jaga orang tua ni. #doa mereka tak berhijab. 

Anak-anak pun terdidik macamana kita jaga tok diorang. Moga esok besar, jaga mak ayah diorang macam tu jugak. Aminnn

#tsunamishaklee
#tsunami2018

Comments

  1. In Shaa Allah, moga anak-anak Milo membesar dengan baik. Boleh jaga Milo dan suami pula. ameen.

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah semoga empire milo terus maju..

    ReplyDelete
  3. InsyaaAllah Shaklee boleh tolong ramai org jadi lebih sihat, dan ada pendapatan lebih lagi

    ReplyDelete
  4. Insyaallah Shaklee boleh bantu kita kearah lebih baik

    ReplyDelete

Post a Comment