Skip to main content

Bisnes Dengan DIA



Buat bisnes siang malam, tak tentu masa. HP sentiasa ditangan dok reply WA customer, buat post, kelas dan macam-macam. Masih result yang sama.
.
Sampaikan satu hari ni milo terfikir... 
.
Apa aku buat selama ni? 
Apasal tak capai target-target aku semua?
.
Banyak soalan lalu-lalang difikiran. Mengalahkan trafic jem Jambatan Pulau Pinang ja. Kebetulan masa tu upline ada buat fast refreshing, lebih kurang sama ja soalan dan cara penyelesaian yang kami bincangkan masa tu.
.
Terus milo print semua yang upline ajar. Tempek kat semua tempat yang milo selalu ada. Topup segala amalan rohani yang lopong-lopong.
.
Baru lah rasa boleh bernafas dengan tenang dan kerja teratur sikit. Kita buat apa pun jangan kita lupa mintak kat DIA. DIA yang pemberi segalanya. 
.
Ni mujur dia ketuk bagi ingat jugak. Kalau langsung tak ketuk? Takut-takut tak ada keberkatan. 
.
Mulai hari tu milo selalu tanam dan mula konsisten amalan-amalan rohani yang diajar. Alhamdulillah👍🏼 kesannya lebih menakjubkan.
.
Tak pernah terfikir ada bisnes yang upline guide sampai macamni sekali. Dalam group shaklee milo semua ni ditekankan. Seronok kan?
.
Nak buat bisnes berkat dunia&akhirat? Jom follow milo rapat-rapat. WA 📲017-4988318 lagi cepat.
.
#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#donG16ab

Comments