Business Leader & Pengedar Shaklee 014-9893259

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Pengedar Shaklee Pulau Pinang. Kawasan yang Cash On Delivery (COD) produk shaklee Batu Maung, Permatang Damar Laut, Binjai, Bayan Lepas, Bayan Baru, Sungai Ara, Sungai Tiram, Bukit Gedung, Relau, Sungai Nibong, Bukit Jambul, USM, Gelugor,  Batu Uban, Jelutong dan kawasan sekitar terus hubungi Pn. Nurzalila ditalian 0174988318 (ILA)


Dapatkan produk Shaklee dari Pn. Ila, Pengedar Shaklee Aktif Pulau Pinang

Pengguna dan menjual product Shaklee setia dari tahun 2014. Bermula dengan set penurunan berat badan, Kesuburan, kehamilan, berpantang, seterusnya menyusukan badan dan terbaru, membantu ramai orang dengan detox cara Shaklee.

Jadi sangat bertuah menjadi pelanggan Pn. Ila yang sudah lama menceburi dalam shaklee. Paling utama pembelian anda adalah bersama-sama konsultasi premium dan percuma, konsultasi cara pengambilan suplemen shaklee dengan betul supaya mendapat kesan yang lebih optimum adalah sangat penting.

Selain Cash On Delivery Pn. Ila juga membuat pesanan secara pos keseluruh Malaysia termasuk sabah dan serawak dengan menggunakan citylink, Gdex dan Poslaju.

Berkongsi kebaikan dan menjana pendapatan bersama shaklee

Untuk mendapatkan harga shaklee yang lebih berbaloi, boleh terus hubungi / whatsapp Pn. Ila di talian 0174988318 untuk mendaftar keahlian.

Banyak kelebihan mendaftar keahlian shaklee selain hanya mendapat keistimewaan harga product lebih jimat. Daftar keahlian untuk makan sendiri bersama kawan-kawan, keluarga pun boleh,  tak semestinya kena buat business.


Bagi yang berminat untuk menjalankan business dialu-alukan untuk turut serta menjana pendapatan.

Dimana Branch Shaklee dan Home office Shaklee

Branch Shaklee di Malaysia hanya ada 6 buah,  iaitu seperti berikut:

Branch Shaklee di Malaysia

1. Branch Shaklee Pulau Pinang – Bandar Sunway, Seberang Jaya
2. Branch Shaklee Perak – Ipoh
3.Branch Shaklee Kuala Lumpur – Taman Sri Rampai
4. Branch Shaklee Johor – Taman Molek Johor Bahru
5. Branch Shaklee Kelantan – kota Bharu
6. Branch Shaklee Sabah – Kota Kinabalu

Home Office Shaklee Malaysia

The Pinnacle, Persiaran Lagoon,
Bandar Sunway, Selangor Darul Ehsan.

Oleh itu, untuk terus dapatkan product shaklee secara “walkin” ke branch atau HO anda perlu mempunyai ID ahli shaklee.

Pulau Pinang merupakan salah sebuah Negeri yang mempunyai branch shaklee yang terletak di Bandar Sunway.

Jika anda Berada berhampiran dengan Branch shaklee dalam senarai atau berdekatan dengan Home Office anda boleh terus pergi dan dapatkan sendiri.

Namun begitu hanya Ahli Shaklee yang membeli produk kerana WAJIB ada Nombor ID, Mudah Sahaja nak dapatkan ID sendiri, hanya klik DAFTAR SEKARANG dan klik JOIN NOW isi butir-butir anda. Ekspress enrollment.


Mudah je kan nak dapatkan produk Shaklee beserta konsultasi tip top.


Pn. Nurzalila (ila)

call/sms/whatsapp: 0174988318

facebook: Nurzalila Razali

COD: Pengedar Shaklee Batu Maung, Permatang Damar Laut, Binjai, Bayan Lepas, Bayan Baru, Sungai Ara, Sungai Tiram, Bukit Gedung, Relau, Sungai Nibong, Bukit Jambul, USM, Gelugor,  Batu Uban, Jelutong dan kawasan sekitar Ara, Sungai Nibong, Relau, Farlim, Gelugor, Batu Uban, Usm, Jelutong dan kawasan sekitar.

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]