Skip to main content

CARA MULAKAN BISNES ONLINE DENGAN MUDAH DAN TANPA MODAL

Dalam keadaan ekonomi negara kita yang semakin mencabar ini, ramai yang dah mula nak buat bisnes secara part time sebagai sumber pendapatan tambahan dan pastinya ramai yang memilih untuk bermula secara online oleh kerana kos ataupun modal yang diperlukan sangat lah rendah. Artikel kali ini milo akan kongsikan cara mulakan bisnes online dengan mudah tanpa modal yang besar. Yang paling penting, bisnes online ni boleh dibuat secara sambilan tanpa menjejaskan waktu kerja hakiki.




Berminat nak tau tak?

Pastikan korang baca artikel ini sampai habis ok.

Cara Mulakan Bisnes Online Dengan Mudah Tanpa Modal.

Jadi Dropshipper Shaklee

Bermula dengan yang mudah, korang boleh juga buat bisnes secara online dengan modal yang rendah dengan menjadi Dropshiper ja.

Konsep Dropship ni, pembeli akan beli dan bayar pada korang. Bila dah dapat bayaran daripada pembeli, korang cuma perlu buat tempahan di system yang telah disediakan oleh Shaklee dan syarikat akan hantarkan produk pada pelanggan korang.

Contoh pembelian melalui sistem 'online' Shaklee
Semuanya diuruskan oleh syarikat. Korang tak perlu buat apa-apa pun. Tetapi dapat menikmati untung bersih dari pembelian sebaik sahaja pelanggan membuat bayaran. Iaitu untung runcit, untung point UV yang akan menentukan bonus di pertengahan bulan hadapan (sebab korang bayar pembekal harga agen yang lebih murah berbanding harga pasaran).

Yang bestnya korang tak perlu keluar ke pejabat pos pun untuk uruskan penghantaran produk kepada pelanggan korang. Jimat masa dan tenaga korang kan.

Nampak mudah dan untung besar kan?

Korang ‘mesti’ jatuh cinta dengan bisnes yang dianjurkan Shaklee ni. So far, milo buat bisnes ni sangat lah senang dan seronoknya tak dapat nak digambarkan dengan kata-kata.

Macam Mana Nak Bermula?

Kat sini milo ingin memperkenalkan kepada korang dengan bisnes Shaklee yang mudah dan hanya memerlukan sedikit modal pendaftaran ahli. Pendaftaran ahli Shaklee ni pun terbahagi kepada 2 cara iaitu :

1. Pendaftaran dengan YURAN hanya RM68.90 sahaja. Atau,
2. Pendaftaran PERCUMA sekiranya korang membuat pendaftaran beserta pembelian produk sebanyak 200 UV (point).

Urusan pendaftaran semuanya akan diuruskan sepenuhnya oleh milo, sangat mudah dan cepat. Sebenarnya ramai yang tak percaya dengan pendaftaran serendah tidak sampai RM100 ni korang mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan. Amazing !!

Cepat ! daftar Keahlian Shaklee korang hari ni dan mulakan bisnes Shaklee bersama Team GMOB @ Vit Ohsem.

Sekarang korang dah tau cara untuk mulakan bisnes dengan mudah tanpa perlu keluarkan duit yang banyak. Jadi pastikan korang mula bertindak sebab duit tidak akan datang bergolek macamtu saja.

Kalau rasa masih blur macamana nak buat promosi yang berkesan, milo ada beberapa cara yang milo berani rekemen untuk korang:

1. Melalui medium blog atau website dengan mudah
2. Melalui medium vlog atau youtube dengan mudah dan santai
3. Melalui media-media social seperti facebook, Instagram, tweeter, dan banyak lagi

Milo berani rekemen medium di atas ni sebab milo hasilkan berdasarkan pengalaman milo sendiri dalam dunia Online Business sejak tahun 2014 dan mengikut peredaran zaman sekarang.

Korang Ada Belajar Sesuatu?

Kalau korang ada belajar sesuatu yang bermanfaat daripada artikel ini, janganlah makan sorang-sorang ok!

Kliklah butang ‘Share' untuk manfaat lebih ramai orang lagi yang tengah mencari peluang buat bisnes tanpa modal!

Alhamdulillah, tak sangka suri rumah macam milo ni pun boleh handle bisnes macam ni. Jom lah sertai keluarga besar GMOB hari ini !

Nurzalila Milo,
Suri Rumah dan Pengedar Shaklee Aktif sejak September 2014.

Bagi korang yang serius untuk menjana pendapatan setelah mendaftar keahlian Shaklee bersama Team Shaklee kami, bimbingan akan diberikan sehingga korang berjaya. Pilihan di tangan korang, lakukan pilihan bijak!

Sebarang kesulitan korang boleh hubungi milo segera.


Call / sms / WhatsApp :  +6017-4988318
Email : vitohsem@gmail.com
Facebook : Nurzalila Razali

Comments