Skip to main content

Financial Planning Next 20 Years📈🤓


.
Huihh sepiking. Syok-syok jugak. Tapi sungguh aih hidup ni kena la ada matlamat, impian dan target.
.
Sebelum rancang apa-apa harus lah berangan ➡ Lepas tu mula nampak jalan atau hala tuju ➡ Lakar plan kasar apa yang nak ➡ laksanakan 1 per 1 sampai success➡akhir sekali menikmati lah.
.
20 tahun akan datang banyak Milo pikiaq. Kalau masih panjang umoq nak ⤵

➡memegang&menikmati title "Master" Nurzalila Razali bersama makku "Master" Fuziah Idris. Takkan kulupa dia.
➡menikmati hari-hari bahagia bersama keluarga tercinta. Yang mudah-mudahan sihat walafiat.
➡menikmati hasil susah payah la ni dok pulun buat shaklee ni boleh dah kot bantu sapa-sapa yang memerlukan. Makna kata sponsot la.
➡tengah train lapih-lapih anak menantu pulak la sambung empire yang umi hampa pulun qetuk ni. Hampa ingat senang ka anak-anak oi..
➡kehidupan yang selesa, sihat sejahtera untuk dunia & akhirat in sya allah.
➡meronda-ronda round the world. aminnn impian bersama dari la ni pun. Kami laki bini kuat berjalan. Sambil heret mak&ayah dan juga mertuaku(andai masih panjang umurnya)
.
Kalu ikut banyak oi. Tak laqat hampa nak baca satgi.
.
#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#fantastic7

Comments