Skip to main content

Mak-mak shekli a.k.a UPLINE



Mesti kalu hampa dengaq atau baca UPLINE tu terus rasa meluat kan. Sebab kalu bisnes lain, upline ni boleh goyang kaki ja. Tapi dalam shekli ni. upline-upline semua gigih dok train anak-anak(downline) sampaikan anak-anak ni super excited nak jumpa upline nak amek aura positif ha..
.
Cerita pasai upline dalam shekli ni. Kalu ikut hierarchy ni ramai lagi tak jumpa. Baru jumpa 'makbesi', 'bondacelikvitamin' dan yg paling kerap 'makssm'. Hat lain-lain dok tgu ja kot ada peluang. Hebat depa-depa ni train kami tau. Sudut mana yang depa tak jengoi? semua bantai pi.. Best sangat dapat jumpa dan dapat tip-tip untuk future planning. Kalu sebelum ni join apa-apa, boleh join jala.pastu sengap pi. Join with no guide la.
.
Milo punya mak shekli a.k.a 'makssm', Puan Fuziah Idris ni sentiasa disisi, sentiasa bersama saat milo down ka apa saja lah. Support tak pernah putuih. Yang paling best tak malu nak bincang apa pun dengan mak ni. Bila-bila nak jumpa pun tak dak masalah. Apa yang boleh dicurahkan dia curahkan segalanya. Dia ajaq sampai paham. Manja ngan mak hat ni. Tapi kadang dia cengey jugak.hehe Nak pandai, nak success, nak betoi. Follow jalan yang betoi. Dah tersedia, cuma ikut ja. Usaha lebih dapat lebih.
.
Kalu nak join under mak-mak shekli yang hebat ni. Mai sembang tepi. Nak cepat ? ↪017-4988.318
.
#ireach #bondaedagang #makbesi #ssm #gengmilokuat

#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#fantastic7

Comments