Skip to main content

Detox untuk Kurus atau Sihat ?


Orang nak kuruih wajib baca ni Milo nak beletiaq apa. Penting sangat kalau nak kuruih !

Nak berubah jadi superb & gojes ? Ni jalan dia..

Ok sebelum tu nak bagitau. Kalau ikut kelender islam hari ni dah boleh mula "Program Detox Parasit" ni. Sebab apa tau? Parasit(cacing) ni paling aktif masa ni la. Sekitar tengah bulan islam. Depa pakat berteluq, menetaih, mengawan dan lain-lain lah.. So, Kita mula 5 hari sebelum bulan penuh.

Milo dah pernah join dah program ni. Lepaih selesai, serius habaq badan seperti kapasss. Ringan ! Sebab parasit dah tak dak. Best tau program ni. Meh nak cerita serba sikit bagi yang nak kuruih depa dok merengkam ja nak baca lebih lanjut kan. Pasaipa dok diet tapi tak kuruih-kuruih. Tertanya-tanya dak? Ok sambung lagi..

Detox Parasit ni dia ada 2 jenih ⤵
➡Full Detox(14hari)
➡Soft Detox(5hari)

Mula-mula kita akan didedahkan dengan intro lah sikit, "Apa Itu Parasit?". Lepaih tu macamana parasit tu masuk kebadan kita. Melalui jalan mana? Udara ka, laut ka, sungai atau darat 😆. Dah habih bab tu depa bincang pulak simptom-simptom parasit menyerang badan kita. Hat ni serius seram, sekaligus nak jadi pembunuh ! Bila ada simptom mesti la ada healing crisisnya atau pun senang cakap tindakbalas dia.

Pastu mai part paling payah, kalu hat jenih kaki makan la. Makanan apa yang nak kena elak masa buat detox parasit ni. Tak kan la sampai tak boleh makan kan. Adaaaa makanan-makanan hat digalakkan masa detox parasit ni.

Last skali, produk-produk pembunuh parasit ni la. Ada la 3 jenih ⤵

✔Set Lengkap
✔Set Basic
✔Set Mini

Set mini pun pada ai.. Kesan dia. hahaha kalu kentut. Berdengung ! tu tanda parasit dah makin nak kurang.. Try sendiri la no😉.

Kalu tengok gaya hidup rakyat Malaysia la ni kan. Sangat-sangat la tak brapa sihat lah. Sat-sat makan tu, sat-sat makan ni. Posting kedai makan baru ni toksah dok habaq la. Berpuluh lalu kat newsfeed 1 hari. Disarankan rakyat Malaysia kita jom ubah gaya hidup kuat makan ke gaya hidup sihat. Nak kuat makan boleh. Makan la hat berkhasiat. Cacing banyak ngat dalam badan tu. Jenuh Malaysia penuh ngan cacing satgi. hehe melawak noh..

Milo ajak ni bukan apa. Jom la kita kurangkan pesakit kat wad-wad hospital nu. Adoi.. tak gamak la bila masuk pi melawat. Jaga la permakanan kita dari awal. Cegah lebih baik dari merawat na.. Sakit bukan kita mintak. Tapi kita boleh elak..

Lagi satu, PROMO bulan ni semua ada dalam setiap Set Detox Parasit ni. Sep sungguh no hampa..

Sekian dulu taklimat kesihatan dari Milo 1 ikat tepi 📣.

Boleh PM/WA kalu nak tanya lagi⤵

📣Nurzalila @ Milo
📱017-4988.318
🌿1072273

#detox #parasit #cacing #geli #bunuh #killparasit #diet
#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing
#fantastic7

Comments