Business Leader & Pengedar Shaklee 014-9893259

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua,

Nama saya Nurzalila Binti Razali. Saya Merupakan pengedar berdaftar produk Shaklee (1072273). Seorang yang bekerjaya, Umi kepada seorang cahaya mata, Adam Muhammad Bin Ashraf serta isteri kepada Ashraf Bin Rokman. Kami menetap di Pulau Pinang.


Firstly saya nak kongsikan macamana saya boleh mengenali produk Shaklee ni. Pada tahun 2014 diambang nak mendirikan rumah tangga. Misi nak kuruskan badan secara sihat dan tak memudaratkan. Diet sendirian dengan cara sendiri sampai rasa jemu. Kemudian terlihat kawan post tentang Set Kurus Shaklee (cinch shake (choc), lecithin & alfalfa). Lepas 1 set rasa selesa dengan set ni. Kemudian tersembang dengan upline sekarang Pn. Fuziah Binti Idris beli pula melalui dia. Misi berjaya sehingga hari pernikahan saya. Saya berpuas hati dengan result yang saya terima.

Macamana Jadi Ahli Shaklee ?
Lepas repeat order berkali-kali. Rasa nak jimat, buat pendaftaran keahlian dibawah Pn. Fuziah. Memang tak salah pilih “tok guru” orang kata. Sampai ke hari ini beliau masih memberi tunjuk ajar kepada saya tanpa rasa jemu.

Sehingga hari ini juga saya masih aktif sebagai ahli, pengguna produk kesihatan Shaklee. Bertambah seronok dapat berkongsi manfaat/kebaikkan produk Shaklee dengan ramai orang sambal membantu.
Ramai orang anggap kegilaan terhadap produk Shaklee pada masa kini merupakan sebuah “fenomena” ataupun “trend”yang mungkin akan senyap tidak lama lagi. Tapi percayalah anda bila saya katakan masyarakat sekarang sudah mula sedar tentang kebaikan menjaga kesihatan dengan produk semulajadi lagi halal ini. Tidak sukar bagi saya untuk mempromosi dan menceritakan kebaikan produk Shaklee.

Rata-rata yang ingin membeli produk ini sudah sedia maklum dengan khasiatnya dan sambutan amat menggalakkan. Walaubagaimanapun,apa yang penting bagi saya adalah saya dapat membantu orang ramai, berkongsi sedikit ilmu dengan masyarakat di luar sana mengenai penjagaan kesihatan dan yang paling penting apabila pelanggan saya berpuas hatii dengan khidmat nasihat mengenai kesihatan dan produk sehinggalah kepada servis penghantaran.
Sekiranya anda berminat untuk menjada pendapatan sampingan dari rumah secara online, inilah peluang anda!

SIDE INCOME Dengan Shaklee (JOM SERTAI SAYA) 
Jana duit sama ada secara separuh masa atau sepenuh masa. Semuanya di hujung jari. Pilihan di tangan anda!


Jutaan terima kasih kepada pelanggan setia kedaivitaminmilo.com dan vitamin semulajadi Shaklee yang tidak putus-putus memberikan feedback yang positif mengenai produk dan servis. Seperti saya juga, apabila sudah jatuh cinta dengan produk Shaklee, mesti anda teruja untuk berkongsi dan menceritakan pengalaman anda tentang kebaikan dan keistimewaan produk ini.

So, penat bercerita tetapi tiada siapa yang membayar anda bukan? Berbeza dengan Shaklee. Langkah bijak dilakukan oleh Shaklee menghargai semua pengedarnya yang gigih berusaha untuk membantu keluarga dan masyarakat dengan memberikan BONUS setiap bulan. Dengan itu saya berbesar hati ingin menjemput semua pelanggan terutamanya yang masih belum menjadi ahli dan berminat untuk untuk sama-sama menyertai saya mencari pendapatan sampingan sehingga 2, 3,4, hatta 6 angka. JOM SERTAI GROUP SAYA!

Kenapa Perlu Sertai Group Saya? Tidak memaksa dan tiada paksaan. Saya sendiri bermula suka-suka dan membantu masyarakat luar mengenai kepentingan menjaga kesihatan serta sokongan suami menambahkan lagi semangat saya untuk terus membantu lebih ramai lagi terutamanya kaum wanita, kaum ibu yang terpaksa keluar malam meninggalkan ank mencari rezeki dan membantu suami. Alhamdulillah, kini ia bukan angan-angan semata dan bukan saya seorang sahaja sudah merasa faedah setelah menyertai Shaklee berupa wang tunai, bonus kereta, konvensyen dan sebagainya. Justeru,saya dan seluruh warga kedaivitaminmilo.com amat berbesar hati untuk membantu pelanggan kami yang benar-benar untuk mencari peluang pendapatan sampingan secara separuh masa mahupun sepenuh masa.

MODAL?
Pendaftaran ahli hanya RM 80 (Semenanjung Malaysia) dan RM90 (Sabah & Sarawak). Keahlian adalah seumur hidup. Anda tidak perlu modal untuk menyimpan stok kerana semua stok akan diuruskan oleh pihak Shaklee malaysia. Tetapi anda boleh menyimpan sedikit stok di rumah jika mahu.

LANGKAH SETERUSNYA 
Kebanyakan yang berada di bawah bimbingan saya terdiri dari kaum ibu sama ada surirumah mahupun yang bekerjaya. Semuanya bermula dari kosong dan begitu juga saya. Sebagai wanita bekerjaya, ibu dan isteri, masa begitu mencemburui. Namun dengan wujudnya laman sosial dan laman interaksi yang serba canggih, semuanya di hujung jari. Kelas adalah flexible di alam maya. Itulah sebabnya penting ada UPLINE. Apa itu upline? Upline adalah IBU anda di mana IBU akan mengajar, melatih dan bertanggungjawab  membimbing anda yang ingin berjaya dalam organisasi saya.  

Setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan dijemput ke dalam kumpulan rahsia Facebook kami iaitu “Geng Milo OHsem” dalam usaha melahirkan jutawan-jutawan Shaklee. Ekslusif kepada yang terpilih sahaja. Pelbagai Informasi dan dan ilmu di dalam group ini adalah percuma kepada ahli yang telah sah berdaftar dengan KAMI. Apa yang pasti,anda tidak akan dibiarkan keseorangan. Kami keluarga “Geng Milo OHsem” sedia sama-sama membantu bila-bila masa InsyaAllah..

Bagaimana Cara Untuk MENDAFTAR KEAHLIAN? 
1. Sekiranya ingin mendaftar sendiri,anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan Seluruh Malaysia. Minta borang keahlian di kaunter dan isikan butiran peribadi anda.Untuk mendaftar, anda memerlukan penaja. Anda boleh mengisi nama dan ID saya sebagai penaja, Nurzalila Binti Razali dan SID : 1072273.

2. Untuk lebih mudah, anda boleh mengisi borang keahlian dari blog saya dan segala urusan pendaftaran akan saya uruskan sepenuhnya.Untuk sebarang pertanyaan, Anda boleh hubungi saya di 017-4988318


Kawasan COD :
Batu Maung - Sungai Ara - Teluk Tempoyak - Permatang Damar Laut - Binjai - Kampung Seronok - Bayan Lepas - Relau - Bukit Jambul - Gelugor - Batu Uban

Call / sms / WhatsApp :  +6017-4988318 
Email : vitohsem@gmail.com 
Facebook : Nurzalila Razali

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]