Skip to main content

Tukar Krim Bersteroid ke Herbal Blend Krim Semulajadi



Alhamdulillah anak umi dah lega
Dulu asal demam ja mesti cari panadol, adik(ubat selsema) & sepupu(batuk) dia. Tapi lepas dah kenal CikLee ni mesti akan cari kaedah semulajadi nak legakan demam tu..
Contoh paling dekat, anak lah Adam Muhammad ni. Sejak lahir sampai hari ni payah nak lekat demam ke dia. Last dia kena demam campak masa umur 4bulan. Tu pun tak gamak nak bagi ubat. Budak seusia tu pun tak suka rasa ubat yang ntah apa-apa tu. Milo cuba macam 2 kaedah semulajadi sambil-sambil milo kuatkan antibodi dia melalui penyusuan exclusive. Alhamdulillah sat saja demam campak muhammad dah lega. Yang bestnya seiring baiknya demam campak dia tu. 1 parut pun tak lekat. Milo tak buat apa pun sangat. Cumanya :
1. Mandikan dengan Basic H2
2. Lumur Herbal Blend kat badan dan celah-celah pelipat dia.
Kesan dia ya Allah ! Menakjubkan.. Lepas pada tu sampai hari ni alhamdulillah dia tak lekat apa-apa penyakit dah. Sebab Milo memang gunakan krim Herbal Blend ni kat dia sejak dia lahir. Tak pernah beli pun nappy-nappy rash hat macam-macam brand kat luaq tu. 1 krim guna untuk semua.
1. Ruam lampin
2. Ruam kat pipi
3. Penyejuk badan
4. Pemudar parut
Ada ka krim lain hat mudah gini? Bukan apa bila kita dah yakin produk tu tak dak paraben. Memang tak gadoh la nak sapu banyak mana pun. Dulu kalu gatai sikit. Kami sekeluarga suka pakai 1 krim ni nama dia e****t, gila pedih kot dan sapu-sapu tu. esoknya memang la baik. Tp kesan dia bila lama-lama pakai kulit kita jadi nipis. Boleh bayang kulit baby macama kalu kena? kita hat tua ni pun pedih terketaq-ketaq. tambah la depa tak tau nak cakap apa lg.
Bila dah makin lama guna produk CikLee ni dengaq pulak proses yang depa lalui sangat thight dan perlu menjalani 100,000 pemeriksaan setaun sebab nak pastikan ketulenan dan keberkesanan produk dia. Dan-dan jatuh hati la..
La ni nak buat apa pun mesti pikiaq kaedah semulajadi No. 1 dulu. Unless dah tak dak cara tu kita ikhtiar kot lain in sya allah moga dipermudahkan urusan.
Jadi, pilihan Milo untuk kami sekeluarga adalah hat ni ! CikLee !
Sayangai keluarga wey..
Stok untuk kanak-kanak in sya allah available. Boleh ja mintak bantuan bila-bila pun
Nurzalila@Milo
📱017-4988318
🌿1072273

Comments