Skip to main content

Welcome Back !!!


Lani Shaklee tengah buat "database cleaning". Jadi semua orang kena activate membership untuk beritahu "Hello, saya masih hidup !". Maklumlah dah bertahun2 jd member Shaklee tapi kalau dah meninggal pun nama still ada coz takda renewal. Banyak nau belanja nak keep data orang yg dah takde....

Nak activate pun sonang bonar. Last month saya beli voucher RM30 secara online, lepas tu pegi redeem di HQ sambil angkut shaker special PWP. Redeem online pun boleh tp kebetulan pegi sana, guna je terus.

Untung. Beli voucher atau buat belian sekian RM je, takyah bayar2 extra.

Ahli Shaklee yg belum buat activation sila buat cepat2 OK. Contact upline masing2 OK.

MULA 1 DECEMBER 2016 ~ #! DECEMBER 2016 SAHAJA

So lepas ni jangan tanya dah awat tak boleh beli dengan harga ahli dah. Banyak kali dah peringat ni na !
#serubalik #callback #shakleemember #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleeeffect #sayajualshaklee #shakleeonline #pengedarshaklee #sayajual #sayajualmurah #shakleehargaahli #shakleedistributor #bazarpaknil #bazaarpaknil #testimonishaklee #promosi #codshaklee

Jika masih ragu-ragu, boleh hubungi saya. Untuk info lanjut dan konsultasi PERCUMA hubungi saya, Jangan Malu ye, Saya sedia membantu, nak sangat bantu semua.

Puan. Nurzalila Razali (Milo)
 Call/Sms/Whatsapp: 017-4988318
Facebook: Nurzalila Razali

 

Comments