Skip to main content

Shaklee’s Headquarters in Pleasanton, California

rombongan deligasi Malaysia ke Shaklee’s Headquarters in Pleasanton, California

Tak tau nak cakap apa ! Terkesima melihat tempat yang pastinya semua orang yang join shek.li family ni nak pi.
Dalam dok belek-belek gambaq dari web page ni : http://www.bonniedonahue.com/…/my-trip-to-shaklee-headquart…
 . (Dia memang upload belambak gambaq yang dia snap di HQ masa dia dapat peluang jejak kaki ke sana.) Dok atoq strategy nak jugak p sana. Mesti la kita nak tau history produk #1 yg kita distribute ni kan.
Bukan setakat bahan-bahan untuk vitamin dia saja nature. Environment, office concept pun nature na ! Gaya hidup berteraskan hijau. Cintakan alam semulajadi.
Yang syoknya trip shek.li ni best sangat ! Segalanya depa bagi. Layanan VVIP !!! Kos transport, Kos penginapan (dah la 6🌟), Makan lagi ditaja. Tak cukup dengan tu, CASH lagi depa bagi.
Moga tahun akan datang dapat lah menjejakkan kaki bersamaFuziah Idriss. Mana tau rezeki allah s.w.t nak bagi..Boleh bawak suami tercinta Abr Abr sekali.

Comments